Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор:
Дата: 5 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2018/02/05/u-kropivnitskomu-vidbuvsja-festival-kultur-global-villag-foto-.htm
фотогалерея, 5 лютого 2018

У Кропивницькому відбувся фестиваль культур Global Villag (ФОТО)


4 лютого, у Кропивницькому відбувся фестиваль культур Global Village, на якому представники 6 країн презентували свої культури.


Організаторами цього заходу є найбільша в світі молодіжна організація AIESEC.


Global Village – унікальний культурний фестиваль, що створює можливість для української молоді познайомитись, поспілкуватись та поділитись досвідом з представниками різних країн світу. Фестиваль створює платформу для культурного обміну та розвитку толерантності, навчає мислити глобально, руйнує вщент всі стереотипи та розширює світогляд. Фестиваль надихає на пізнання світу, підштовхує до подорожей, дає можливість зрозуміти, наскільки ми всі близькі без дискримінуючої ширми.


Захід спрямований на формування толерантності в українців, а також покликаний нагадати, що нинішній світ став глобальним. Саме тому треба розвиватися та адаптуватися до нових соціально-культурних умов.


Такі заходи дійсно допомагають відкрити для себе світ в усіх його барвах та пізнати всі його секрети, переконані кропивницькі айсекери.


2406Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: