Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Надія Ухаліна, "Кіровоград24", фото - Олена Шаповалова
Дата: 22 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2017/11/22/kropivnitski-shidni-lasoschi-vidrodjat-konditersku-galuz-foto-.htm
фотогалерея, 22 листопада 2017

Кропивницькі «Східні ласощі» відродять кондитерську галузь (ФОТО)

Надія Ухаліна, "Кіровоград24", фото - Олена Шаповалова


Сьогодні, 22 листопада, у приміщенні Прес-клубу реформ відбулася прес-конференція голови правління кондитерської фабрики «Східні ласощі» Костянтина Чередника та директора з розвитку КФ «Східні ласощі» Вахтанга Щербиніна.


Під час конференції мова йшла про відродження кондитерської галузі у Кропивницькому. Фабрика «Східні ласощі» є новітнім і одним з найкращих виробників халви, печива, тортів та інших кондитерських виробів.


Костянтин Чередник розповів про результати їхньої роботи та про плани майбутнього розвитку: «Ми будуємо свою фірмову мережу, хочемо, щоб у кожному роздрібному магазині була представлена наша продукція. Будуємо своє виробництво у селищі Гірничому, за словами спеціалістів, там зручне місце. За 5 років хочемо увійти в двадцятку кращих кондитерських фабрик в Україні».


&ft2 «Наше меню за увесь час складає більше ста різних одиниць: від цукерок до тортів. У кондитерській-студії панує особливо тепла та дружня атмосфера», - розповідає продавець виробів Тетяна.


На початку грудня фабрика запустить власний цех з виробництва вафель та цукерок. Потім протягом двох місяців фахівці тестуватимуть продукцію та якість, і вже після цього солодощі потраплять до торгової мережі.


«Протягом 5 років ми плануємо вкласти у кондитерське виробництво близько 5 мільйонів доларів та створити близько 500 робочих місць, – наголосив Костянтин Чередник.


Особливістю і секретом успіху яких є те, що усі інгредієнти натуральні, без будь-яких домішок і барвників.


«Наша продукція 100% натуральна, без будь-яких Е складників Звичайно, ціна теж відрізняється від звичайних тортів, проте наші клієнти можуть бути впевнені у якості продукції», - говорить Вахтанг Щербинін.


Придбати продукцію можна у більшості роздрібних магазинів міста – це стосується халви та казинакі, а смачні торти, заварні, профіт ролі та інщі солодкі ласощі у кондитерській-студії «Імаджинаріум» за адресою вул. Шевченка 7/17.


7133Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: