Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Вікторія Талашкевич, фото - Олена Карпенко
Дата: 2 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2017/10/02/oktoberfest-vidlunav-u-kropivnitskomu.htm
фотогалерея, 2 жовтня 2017

Октоберфест відлунав у Кропивницькому

Вікторія Талашкевич, фото - Олена Карпенко

В останню суботу вересня у Кропивницькому яскраво і весело пройшло свято пива та друзів: "Октоберфест", що його вже сьомий рік з незмінним успіхов проводить у нашому місті творча група "Jane&Vika", а саме Жанна Січкарь та Вікторія Талашкевич.

Партнерами свята традиційно та успішно виступають компанія "Beer Food Service" (це Наталя Таран) та кав'ярня "Філіжанка" (це Ольга Лапіна), а серед нових друзів - пекарня "L-Bakery", яку заснувала Людмила Загороднюк та неймовірний паб "DROVA"!  Пані Людмила напекла для свята солоненьких смачних брецелів, а кухар пабу "DROVA" приготував рульку, за право спробувати яку боролося кілька десятків людей!

Як і минулого разу, цієї осені свято пройшло на базі гостинного комплексу "Казанок" на березі річки Інгул, і по замовленню організаторів фестивалю погода була - просто чудо! Коли в місті в той момент було вітряно і прохолодно, на Октоберфесті було спекотно і сонячно. От де стало у нагоді пиво, яке могли без обмежень пити всі повнолітні учасники свята. Таких зібралося разом понад півтори сотні гостей, яких запалювала цікавими конкурсами та заражала гарним настроєм ведуча Марія Мельник.

Музичний супровід - вже багато років поспіль Октоберфесту забезпечує талановитий В'ячеслав Іванович, а концертно-розважальну програму цього разу збагатили виступи артистів колективу "Метелиця" та спортсменів із команди неоднократного чемпіона України, Європи і світу - Сергія Шевченка. Окремо дякуємо за чудовий супровід і коментарі Євгену Савранському.

Дивіться всі знімки на сторінці 
Jane&Vika, а також чекайте на репортаж у журналі "ЛанруЖ". Гарного всім року і до зустрічі у вересні-2018!

2781Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: