Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 1 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2017/08/01/u-znam-janskomu-raioni-vidbulos-profilaktichne-vidpratsjuvannja-schodo-pravil-povedinki-vlitku.htm
фотогалерея, 1 серпня 2017

У Знам’янському районі відбулось профілактичне відпрацювання щодо правил поведінки влітку

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


З метою якнайширшого інформування населення про правила безпеки у літній пожежонебезпечний період рятувальники Кіровоградської області посилено ведуть роз’яснювальну роботу, охоплюючи усі напрямки з профілактики пожеж та інших надзвичайних подій.


Так, 31 липня відповідні заходи були проведено фахівцями Знам’янського міськрайонного відділу Управління ДСНС в області. Велику увагу фахівці Служби порятунку приділили поширенню корисної інформації щодо правил пожежної безпеки серед трудових колективів, адже пожежі трапляються не лише у побуті, але й на підприємствах, в адмінбудівлях тощо. Рятувальники зустрілись із колективами районного будинку культури, територіального центру соціального обслуговування населення та навчальних закладів району.


Проте найбільше пожеж за статистикою стається саме у побуті, при чому найчастіше – через людську необачність та нехтування правилами безпеки. Тому рятувальники щодня зустрічаються з мешканцями населених пунктів та під час безпосереднього спілкування пояснюють людям, як вберегти житло, майно та своє життя від вогню. Також вогнеборці закликали громадян берегти ліси та екосистему в цілому від пожеж, що несуть величезні збитки і природі, і людині. Не потрібно забувати про загрозу, яку приховують застарілі, але не менш небезпечні від того боєприпаси часів Другої світової війни, що повсякчас трапляються під час городніх та будівельних робіт, під час прогулянок у лісових та степових зонах.


Поряд з цим велику небезпеку влітку становить прохолода водойм, у яку необхідно занурюватись, дотримуючись усім відомих пересторог: уникати плавати напідпитку, у незнайомих місцях, не запливати на глибину на самоті, слідкувати за дітьми.


Щоб правила безпеки життєдіяльності добре запам’ятались, фахівці Служби порятунку Кіровоградської області розповсюджували застережні листівки.



4915Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: