Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Олег Юрченко – зав. відділом туристично-краєзнавчої та інформаційної роботи Кіровоградського обласного художнього музею
Дата: 11 липня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2017/07/11/chernigiv-kropivnitskii-spivpratsja-prodovzhuetsja.htm
фотогалерея, 11 липня 2017

Чернігів - Кропивницький: співпраця продовжується

Олег Юрченко – зав. відділом туристично-краєзнавчої та інформаційної роботи Кіровоградського обласного художнього музею


В неділю 9 липня 2017 року до Кіровоградського обласного художнього музею в черговий раз завітали гості зі славетного міста Чернігова, які вже давно облюбували наше місто в рамках туристичної подорожі Україною. Колектив музею радо зустрів гостей, зробивши все можливе для гідної презентації унікальних експонатів музейної колекції, левова частка яких – справжні шедеври світового рівня. Приємно було спостерігати за позитивними враженнями та емоціями, якими фонтанували гості від почутого та побаченого. Емоційне обговорення унікальних творів образотворчого, сакрального, декоративно-ужиткового мистецтва тощо тривало ще довго після закінчення екскурсії і стало кращим подарунком науковим співробітникам музею, залученим до ознайомлення чернігівців з музейними експозиціями.

         

Справжнім позитивним шоком для гостей стала і пішохідна екскурсія старим містом, яка розкрила їм багато цікавих сторінок з історії Степової Еллади та подарувала зустріч із унікальними архітектурними перлинами міста, що викликало у аудиторії щире здивування, захоплення, та навіть – справжню ейфорію. 

         

Необхідно відмітити високий рівень освіти екскурсантів, обізнаності                        в галузі історії та мистецтва. На екскурсоводів обрушився цілий шквал запитань та коментарів, що інколи переводило екскурсію у формат діалогу (тільки одна екскурсантка задала під час екскурсії по місту 27 запитань (!). Зрозуміло, що працювати з такою аудиторією набагато цікавіше, ніж                                  з пасивними слухачами. 

        

Наостанок хочеться відмітити неабиякі організаторські здібності невтомного трударя на туристично-мистецькій ниві – Наталії Євгенівни Самохіної, завдячуючи якій туристична співпраця Чернігова з Кропивницьким набуває все більш системного характеру. 


5521Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: