Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Анатолій Кімнатний – завідуючий відділом Кіровоградського обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»
Дата: 9 червня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2017/06/09/vidkrilasja-vistavka-robit-studentiv-mistetskogo-fakultetu-shljah-do-maisternosti-.htm
фотогалерея, 9 червня 2017

Відкрилася виставка робіт студентів мистецького факультету «Шлях до майстерності»

Анатолій Кімнатний – завідуючий відділом Кіровоградського обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»


8 червня в Малій галереї Кіровоградського обласного художнього музею – у відділі підліткового читання і організації змістовного дозвілля дітей обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка відбулося відкриття виставки робіт студентів І курсу художньо-графічного відділення мистецького факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Крістіни Повалій, Дар'ї Костюк, Романа Ткаченка  «Шлях до майстерності».


Повалій Крістіна Дмитрівна, народилась у 1998 році у м. Кіровоград, у 2013 році з відзнакою закінчила Кіровоградську дитячу художню школу імені Олександра Осмьоркіна, у 2016 році закінчила загальноосвітню школу №31.


Костюк Дар’я Юріївна, народилася у 1999 році у м. Кіровоград, у 2012 році закінчила Кіровоградську школу мистецтв (с. Нове), у 2016 році закінчила загальноосвітню школу №10.


Ткаченко Роман Сергійович, народився у 1995 році у м. Кіровоград, у 2011 році з відзнакою закінчив Кіровоградську дитячу художню школу імені Олександра Осмьоркіна, у 2011 році закінчив загальноосвітню школу №3, після закінчення якої навчався в Кіровоградському будівельному коледжі, який закінчив у 2015 році.


Усі троє під час навчання в художній школі та школі мистецтв брали участь                    у різноманітних конкурсах та виставках, зараз навчаються на І курсі художньо-графічного відділення мистецького факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка за спеціальністю «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво та реставрація».


В експозиції представлено більше 20 творів у техніці акварелі. Це переважно натюрморти та пленерні етюди. Також представлені малюнки, виконані звичайним графітним олівцем.


Відкриття виставки стало можливим завдяки давній співпраці обласного художнього музею з членом Національної спілки художників України, викладачем кафедри образотворчого мистецтва та дизайну мистецького факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Валерієм Давидовим.


3073Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: