Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Кіровоград24
Дата: 16 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2017/05/16/apogei-krizi-v-miskradi-biiki-jaitsja-tushki-i-titushki-foto-.htm
фотогалерея, 16 травня 2017

Апогей кризи в міськраді: бійки, яйця, тушки і тітушки (ФОТО)

Кіровоград24


Сьогодні стало зрозуміло, що криза в Кіровоградській міській раді досягла свого апогею. Майже дві години виступали представники громадськості, які, переважно, критикували дії нинішньої міської влади на чолі з міським головою Андрієм Райковичем та секретарем ради Андрієм Табаловим. Згадувалася масова вирубка дерев у Кропивницькому, засилля МАФів, захаращені кладовища та багато іншого. 


Під час одного з виступів громадський активіст задав міському голові питання: скільки ще необхідно поставити МАФів «Ятрані» у Кропивницькому? На що власник цього підприємства, Андрій Райкович, відповів: скільки треба, стільки й поставимо. Зал цю відповідь зустрів вигуками «Ганьба!». 


Після виступів громадськості, слово попросив депутат міської ради від «Самопомочі» Володимир Смірнов. Проте, міський голова відмовився надавати йому слово і вклюсчати мікрофон. Це викликало обурення у депутатів, так званої, демократичної опозиції та представників громадськості. 


Головуючий був змушений оголосити перерву на 15 хв. Після перерви Володимир Смірнов приніс в зал мобільну аудіоколонку з мікрофоном. Проте, помічники міського голови спробували її у депутата забрати. Після цього в залі почалася бійка між не з’ясованими особами характерної зовнішності та депутатами від демократичної опозиції і воїнами АТО. 


Після кількахвилинного з’ясування стосунків, міський голова був змушений надати слово для виступу Володимиру Смірнову («Самопоміч»), Михайлу Демченку («Радикальна партія Олега Ляшка»), Сергію Капітонову (ВО «Свобода») та Олександру Цертію (ВО «Батьківщина»). Всі ці виступи об’єднала єдина думка про незаконність проведення минулого сесійного засідання, а також про відміну рішень міської влади про підвищення ряду тарифів. 


Але найемоційнішим був виступ радикала Михайла Демченка. Він спочатку попросив прибрати від нього бритоголових «ті тушок», а потім подарував міському голові спочатку яйце від своїх курочок, щоб у Андрія Павловича «викатали переляк», а згодом подарував і Андрію Табалову і Андрію Райковичу дві курячі тушки.  


3735Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: