Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Сектор по роботі з персоналом управління ДПтС України в Кіровоградській області
Дата: 20 вересня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/09/20/penitentsiarii-kirovogradschini-vzjali-uchast-u-vidkritomu-kubku-mista-z-rukopashnogo-boju.htm
фотогалерея, 20 вересня 2016

Пенітенціарії Кіровоградщини взяли участь у відкритому Кубку міста з рукопашного бою

Сектор по роботі з персоналом управління ДПтС України в Кіровоградській області


17 вересня Кіровоградською обласною федерацією рукопашного бою проведено змагання з прикладного розділу рукопашного бою, а саме: зі стрільби з пневмозброї, метання ножа, підтягування на перекладині, кидків /самбо/ з урахуванням часу, крос 1 км, настільного тенісу, ножевого бою та футболу. 


Відкритий Кубок міста з рукопашного бою /прикладний розділ/ присвячений Дню незалежності України.  Дані змагання проведені на учбовому центрі заводу «Кернел» та факультеті фізичного виховання педагогічного університету. Загалом участь прийняли вісім збірних команд правоохоронних органів Кіровоградщини.


В результаті проведених змагань збірна команда Управління здобула  3 місце в змаганнях з метання ножа, підтягування на перекладині - 2 місце; настільний теніс - 2 місце; ножевий бій - 2 місце та футбол - 2 місце.


За результатами проведених змагань збірна команда пенітенціаріїв виборола III призове місце в загальному заліку комплексних змагань, за що і були нагородженні відповідними дипломами, медалями та Кубком.


Проведенні змагання пройшли у дружній і наповненій позитивними емоціями атмосфері, між суперниками не відчувалося напруги, а навпаки спостерігалися привітні і дружні рукопотискання та побажання один одному достойної перемоги. Велика кількість вболівальників активно на радісних емоціях підтримували свої команди гучними оплесками. 


Слід зауважити, що проведення такого роду спортивних змагання дуже важливе, адже саме під час згуртованості колективу, з метою досягнення ним перемоги, здійснюється виховний вплив на персонал, який проявляється в підвищеній особистій відповідальність за всю команду.



2859Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: