Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Ліана Амбарцумян для "Кіровоград24"
Дата: 25 серпня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/08/25/v-selischi-smolino-vidbuvsja-kontsert-za-uchasti-gurtiv-tik-dzidzio-ta-aviator-.htm
фотогалерея, 25 серпня 2016

В селищі Смоліно відбувся концерт за участі гуртів «ТІК», «Dzidzio» та «Авіатор»

Ліана Амбарцумян для "Кіровоград24"



З нагоди 25-ї річниці Дня Незалежності України, під патронатом «Благодійного фонду Ярослава Бублика», жителів Кіровоградської області на головній площі селища міського типу Смоліне яскраво та незабутньо привітати з ювілеєм Незалежності. Щоб по особливому привітати місцян зі святом Ярослав Бублик запросив найпопулярніші українські гурти, такі як «ТІК», «Dzidzio» та «АВІАТОР».


З творчими привітаннями до них приєдналася команда Народного артиста України Мар’яна Гаденко, який є ідейним натхненником засновника благодійного фонду Ярослава Бублика.


Також на концерт завітали неперевершена співачка, блискуча ведуча – Ірина Макеєва, учасниці проектів «Шанс» та «Голос країни» - дует «Анна-Марія», та супер-фіналісти шоу «Х-фактор» - гурт «Тріода».

 

Об’єднали цих артистів хлопці з команди «Молодіжний портал», які виступили на концерті у ролі конферансьє.


На концерт пришли тисячі жителів села Смоліне. Діти , дорослі , дідусі та бабусі  - на цьому концерті була присутня абсолютно вся вікова категорія . Море драйву та позитивних емоцій , які навряд чи забудуться, було подаровано глядачам.


Ярослав Бублик організував для всіх присутніх лотерею, на якому розігрувались телевізори , велосипеди і мотоцикли.


Як заявив сам Ярослав Бублик, ідея проведення лотереї була в тому, щоб подарувати людям чудовий настрій і незабутні емоції.


«Справа не у матеріальній допомозі, а в тому, які емоції переживатимуть люди чекаючи і вигравши щось дійсно варте» - заявив Ярослав.


6010Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: