Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Кіровоград24
Дата: 4 серпня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/08/04/na-tsentralnii-ploschi-kropivnitskogo-vidbulisja-urochistosti-z-nagodi-dnja-natsionalnoi-politsii-ukraini.htm
фотогалерея, 4 серпня 2016

На центральній площі Кропивницького відбулися урочистості з нагоди Дня Національної поліції України

Кіровоград24


У Кропивницькому з нагоди Дня Національної поліції України на центральній площі відбулися урочистості.


Андрій Райкович, міський голова Кропивницького Андрій привітав присутніх з першою річницею створення нової поліції в Україні. Особисто нагородив грамотами і подяками міської ради найкращих представників поліції і побажав подальших успіхів та прогресу в кар'єрі.


Звичайно, слова вдячності та підтримки прозвучали від Сергія Кондрашенка, начальника Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області. 


На заході також відбулися показові виступи спецпідрозділів та кінологічної служби. Бійці спецпідрозділу поліції продемонстрували прийоми рукопашного бою та різні стилі бойових мистецтв. Кінологічна служба  продемонструвала затримання двох злочинців, які хотіли пограбувати магазин. Варто зазначити, що під час показових виступів було задіяно справжню зброю.


Свої вміння показала група жонглювання "Дай Бог здоров'я", які для виступу використовували 16-ти кілограмові гирі і 15-ти кілограмові млини. А вокально-інструментальний ансамбль відомчої профспілкової організації "Офіцери" виконав кілька пісень. 


Для усіх мешканців та гостей міста й області були організовані виставки зброї та спецтехніки. Зокрема, різноманітні новинки представили представники державної служби охорони. Нагадаємо, що поліція охорони забеспечує централізовану охорону об'єктів та помешкань громадян від несанкціонованого доступу. Поліція охорони - це єдина в Україні охоронна структура, працівники якої мають визначені законом права та повноваження на озброєну охорону та застосування владних функцій щодо правопорушників.


4103Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: