Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Кіровоград24
Дата: 3 серпня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/08/03/u-kropivnitskomu-trivae-budivnitstvo-dambi-na-richtsi-ingul-foto-.htm
фотогалерея, 3 серпня 2016

У Кропивницькому триває реконструкція дамби на річці Інгул (ФОТО)

Кіровоград24


У Кропивницькому тривають очисні роботи русла річки Інгул та будівництво дамби, що біля вулиці Михайлівської. Вода в Інгулі була спущена ще в липні. А нині з русла Інгулу вже вивезено понад 300 тон мулу. Завезено проточні труби та гранітний бут, яким робітники заллють дамбу. Також підготовлений металевий каркас для подальшого бетонування подушки, на якій будуть встановлені водорегулюючі щити.


Надагадаємо, що деякий час тому, начальник управління капітального будівництва Кіровоградської міської ради Віктор Ксеніч, під час прес-конференції повідомив, що  вартість реконструкції дамби становить 4 млн 992 тис. грн. Проектно-кошторисна документація була виготовлена державним інститутом «Дніпроводпост» та успішно пройшла державну експертизу. Також Віктор Ксеніч повідомив, що ремонтні роботи триватимуть чотири місяці.


Дамба на Михайлівському мосту забезпечить збереження екологічної системи, ефективне регулювання рівня води в Інгулі, аби в подальшому уникнути підтоплень.


4473Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: