Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Кіровоград24
Дата: 13 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/06/13/nardep-gorbunov-za-ukrainsku-nazvu-kirovograda-ale-mozhe-varto-rozpochati-z-sebe-.htm
фотогалерея, 13 червня 2016

Нардеп Горбунов за українську назву Кіровограда. Але може варто розпочати з себе?

Кіровоград24


В п’ятницю, 10 червня, відбулося чергове сесійне засідання Кіровоградської міської ради. Найбільший резонанс на цьому засіданні викликало питання про згоду, чи незгоду, з рішенням профільного комітету Верховної Ради України про перейменування міста Кіровограда на Кропивницький. Нагадаємо, що це питання постало через відповідний запит народного депутата України Костянтина Яриніча (БПП – Солідарність), який в ньому запропонував міським обранцям визначитися про підтримку чи не підтримку рішення профільного комітету ВР. 


Це питання викликало бурхливе обговорення, як в середині депутатського корпусу, так і в представників громадськості. В обговоренні також взяв участь народний депутат Олександр Горбунов, який і вносив, серед кількох інших народних депутатів, пропозицію перейменувати Кіровоград на Кропивницький.


Головуючий на сесії міський голова Андрій Райкович першим поставив на голосування питання про підтримку рішення комітету ВР, щоб перейменувати місто в Кропивницький. За це проголосувало лише 10 міських депутатів (з 35 присутніх). А вже наступним проектом рішення депутати більшістю (23 – за) висловили свою незгоду з рішенням комітету ВР перейменувати місто на Кропивницький.      


Народний депутат України Олександр Горбунов досить довго виступав з цього приводу та палко агітував за українську назву для міста (див. відео з 5 год 47 хв).


   


Проте, як виявилося, народний депутат десь патріот, а десь ні. Наші кореспонденти, з відкритих джерел, назбирали кілька десятків фото відомого в місті ресторану «Тихая гавань», який, до обрання депутатом, належав Олександру Горбунову формально. А сьогодні, формально, належить його близьким. Варто відмітити, що, не зважаючи на тривалі пошуки в інтернеті, жодного фото, де б ресторан називався українською мовою, ми так і не знайшли. 


4261Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: