Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Прес-служба УДПтС України в Кіровоградській області
Дата: 8 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/06/08/kriminalno-vikonavcha-inspektsija-pidbila-pidsumki-roboti.htm
фотогалерея, 8 червня 2016

Кримінально-виконавча інспекція підбила підсумки роботи

Прес-служба УДПтС України в Кіровоградській області


Днями, на базі управління ДПтС України в Кіровоградській області, під головуванням заступника начальника управління підполковника  внутрішньої служби Наталії Рогожко, відбулась нарада кримінально-виконавчої інспекції у Кіровоградській області по результатам роботи за V місяців 2016 року. На нараді були присутні начальники районних відділів (секторів) КВІ та психологи інспекцій. 


Заступник начальника управління розпочала нараду із обговорення стану співпраці з іншими службами щодо роботи з неповнолітніми. Проведено аналіз проблемних питань, які виникають під час взаємодії районних підрозділів КВІ з територіальними відділами поліції, за результатами якого Наталія Кирилівна наголосила на проведенні додаткових заходів, насамперед комплексних міжвідомчих, та запровадженні нових форм та методів здійснення профілактичної роботи відносно неповнолітніх засуджених, з метою недопущення вчинення ними повторних злочинів та правопорушень.


Акцентовано увагу начальників РВ (РС) КВІ на здійсненні посиленого контролю за діяльністю новоприйнятого персоналу. Проведено огляд фактичних результатів роботи фахівців (з соціальної роботи із суб’єктами пробації) та психологів, з метою виключення в їх діяльності формалізму та забезпеченні у практичній діяльності проведення якісних психологічних заходів.


В ході наради було заслухано керівників територіальних відділів (секторів) КВІ, які піддались раптовим перевіркам, здійснених керівництвом управління, щодо фактично проведеної роботи в галузі усунення виявлених недоліків.


Для передання практичного досвіду психологам КВІ в аспекті правильного вибору психологічного інструментарію в роботі із засудженими на нараду були запрошені старший викладач кафедри педагогіки та психології Кіровоградського інституту регіонального управління та економіки Наталія Цумарєва та практичний психолог Рустам Тараненко.


В цілях недопущення професійного вигорання державних службовців, з особовим складом КВІ були проведені тренінг та практичні заняття на тему: «Емоційне здоров’я. Значення та властивості емоцій». Крім того, була проведена лекція (із супроводом анімаційних технологій) на тему: «Психологія впливу кольору на організм людини» - з метою обрання новоприйнятими психологами якісного індивідуального підходу в сфері надання засудженим психологічних послуг.


Наприкінці наради, з нагоди Дня захисту дітей, відповідно до рішення обласної об’єднаної профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної служби в Кіровоградській області, членам профспілки кримінально-виконавчої інспекції, які мають дітей-інвалідів, було вручено матеріальну допомогу. 


За підсумками засідання заступник начальника Управління наголосила на особистій відповідальності начальників районних відділів (секторів) КВІ за здійснення належного контролю за роботою підпорядкованого персоналу з метою виключення формалізму та прорахунків в подальшій службі.



3900Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: