Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Кіровоградський Локальний центру громадянської освіти
Дата: 7 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/06/07/kirovogradskii-uchen-stav-uchasnikom-molodizhnoi-akademii-v-ramkah-proektu-integratsija-cherez-dialog-.htm
фотогалерея, 7 червня 2016

Кіровоградський учень став учасником Молодіжної Академії в рамках проекту "Інтеграція через діалог"

Кіровоградський Локальний центру громадянської освіти


31 травня – 1 червня в Київському міському будинку учителя з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відбулася Молодіжна Академія в рамках проекту "Інтеграція через діалог" (програми освітньої, психологічної та інтеграційної допомоги дітям, які постраждали від збройного конфлікту на Сході України та анексії Криму) для дітей з різних регіонів України. Учасником  Молодіжної Академії із Кіровограду став учень школи № 16, який активно бере участь у заходах Локального центру громадянської освіти, який діє при обласній бібліотеці для дітей ім. Т. Г. Шевченка.


Програма для учасників Молодіжної Академії була дуже насиченою і цікавою, як для дітей так і для дорослих. 


Учасники Молодіжної Академії розпочали роботу над комплексним проектом «Дитина в країні майбутнього», який був представлений перед широкою аудиторією, а Локальні Координатори представили результати діяльності Центрів громадянської освіти у І семестрі, обговорювали виклики і труднощі, з якими довелося зіткнутися за час роботи, і шляхи їхнього подолання.


В рамках програми Молодіжної Академії діти відвідали музей телебачення НТКУ, та взяли участь у тематичній екскурсії-грі «Країна Євробачення» за участю відомого коментатора Тимура Мірошніченка. Також діти побували в Національній опері України на балеті "Лускунчик" та відвідали Верховну Раду України.


Прекрасним завершенням Молодіжної Академії став флешмоб «Парасолька над дитиною» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей (біля Будинку вчителя). Яскрава, драйвова і неординарна акція привернула до себе увагу не тільки ЗМІ, але і простих перехожих.


Нагадуємо, що у 2016-2017 рр. Всеукраїнська асоціація викладачів історії та суспільних дисциплін «Нова Доба» у партнерстві з ГО Учбово-методичний науково-інформаційний центр за підтримки Європейської комісії здійснює проект «Інтеграція через діалог. Програма освітньої, психологічної та інтеграційної допомоги дітям, які постраждали від збройного конфлікту на Сході України та анексії Криму». Важливими напрямами реалізації проекту є якісна освітня, психологічна та інтеграційна допомога дітям, які постраждали від збройного конфлікту на Сході України та анексії Криму. 


В рамках проекту в різних регіонах України організовано 26 Локальних Центрів, які надають освітню, психологічну та інтеграційну допомогу. 




2657Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: