Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Прес-служба УДПтС України в Кіровоградській області
Дата: 6 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/06/06/kirovogradsku-vipravnu-koloniju-vidvidala-znimalna-grupa-oblasnogo-telekanalu.htm
фотогалерея, 6 червня 2016

Кіровоградську виправну колонію відвідала знімальна група обласного телеканалу

Прес-служба УДПтС України в Кіровоградській області


Третього червня керівництвом обласного управління ДПтС України до Кіровоградської виправної колонії (№6) була запрошена знімальна група обласного телеканалу Кіровоград, які мали змогу обійти територію установи у супроводі керівництва Управління (житлову та промислові зони), побувати у кімнатах короткострокових та тривалих побачень, поспілкуватися із засудженими, представниками релігійних, благодійних організацій та викладацьким складом навчальних закладів, які функціонують на території установи.


Начальником територіального органу управління полковником внутрішньої служби Валерієм Поліщуком здійснено прийом засуджених з особистих питань та вжито заходів щодо вирішення будь-яких проблемних питань.


Всього в Кіровоградській виправній колонії (№6) відбуває покарання 630 засуджених. З початку року поступило до установи 196 засуджених, звільнено151 засудженого, з них:


по відбуттю строку покарання – 39;

умовно-достроково (ст. 81 КК України) - 56;

за хворобою (ст. 84 КК України) – 1;

по «Закону Савченко» - 55;

ст. 82 КК Українизастосовано – 44;

вивезено до лікарень (спец. закладів) – 49.




В установі виконується встановлений розпорядок дня. Чергові зміни заступають згідно графіку, несуть службу зі спецзасобами.



Знімальній групі прокоментували оперативну обстановку в установі, яка є контрольованою та стабільною заступник начальника Управління підполковник внутрішньої служби Наталія Рогожко та начальник виправної колонії полковник внутрішньої служби Вадим Скубілін.



Також нагадуємо, що 02.06.2016 року установу відвідали представники Секретаріату Уповноваженого Верховної ради України з прав людини Галина Килимова, Костянтин Запорожцев, Віктор Жученя, які здійснили обхід території виправної колонії, прийом засуджених з особистих питань та підтвердили стабільну оперативну обстановку в Кіровоградській випраній колонії ( № 6).


Оперативна обстановка в усіх установах Кіровоградської області контрольована та стабільна.



4418Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: