Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Кіровоградський академічний обласний театр ляльок
Дата: 2 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/06/02/vesele-svjato-ditvori-u-teatri-ljalok.htm
фотогалерея, 2 червня 2016

Веселе свято дітвори у театрі ляльок

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок

  

   

Майже дві години тривала весела розважальна програма, підготована колективом Кіровоградського академічного обласного театру ляльок з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. 

   

Спочатку кумедний Нолик, улюблений персонаж дітвори з мультфільму про фіксиків, зустрічав на театральному подвір’ї гостей свята, серед яких були дітки з багатодітних родин, переселенці, з родин учасників АТО, вихованці спецшколи №3 (з вадами слуху), сироти та діти з особливими потребами, яких організували представники міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді та союз обласних організацій інвалідів. 

   

Незабаром до галасливого дитячого гурту долучилися веселі клоуни, Кнопа і Кльопа (актори театру Тетяна Сафронова та Іван Кучерук), які розважали юних гостей забавними музично-танцювальними конкурсами та іграми. Після ігрової програми ведучі запропонували дітворі взяти участь у художньому конкурсі і намалювати на асфальті, в дарунок театру, свого улюбленого казкового героя. Активна малеча одразу приступила до виконання творчого завдання, і вже за кілька хвилин театральне подвір’я розквітло численними колобками, лунтіками, телесиками та іншими персонажами. За визначенням професійного журі, у складі педагога-організатора Яни Третяк, художників театру Оксани Шарій та Олесі Гнененко, призові місця посіли Близнюк Даша (І), Пухирь Максим(ІІ) та Аркуша Маша(ІІІ), які талановито зобразили Івасика-Телесика, нашого веселого клоуна Кльопу та забавного Колобка. 

  

Отримавши цукерки за свої старання, діти гуртом направилися до глядацької зали, на перегляд вистави «Івасик-Телесик» О.Олеся, після якої, на прощання отримали морозиво, люб’язно надане щедрими благодійниками фірми «Ласка». 

   

Щасливі оченята, радісний сміх і святковий настрій дітвори стали головною подякою лялькарям. 

         


3241Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: