Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Юлія Федорчук, Устинівський ВЦ №37
Дата: 1 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/06/01/v-ustinivskomu-vipravnomu-tsentri-vitali-ditlahiv-zi-svjatom-do-dnja-zahistu-ditei-.htm
фотогалерея, 1 червня 2016

В Устинівському виправному центрі вітали дітлахів зі святом до «Дня захисту дітей»

Юлія Федорчук, Устинівський ВЦ №37


Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. 


В Устинівському виправному центрі (№37) провели святковий ранок для дітей с. Інгульське  з нагоди святкування міжнародного свята «Дня захисту дітей».


Начальник установи, Володимир Жежель, привітав усіх дітей та присутніх гостей  зі святом. Для дітей були проведені різноманітні конкурси, в яких переможці отримали призи. Також було проведено конкурс на кращий малюнок. На закінчення свята дітей пригостили солодощами.


У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і  це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав  повинен стати одним з найголовніших наших обов’язків



3037Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: