Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області
Дата: 31 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/05/31/do-dnja-zahistu-ditei-kirovogradski-politseiski-vidvidali-malenkih-meshkantsiv-budinku-ditini-ta-privitali-ih-zi-svjatom.htm
фотогалерея, 31 травня 2016

До Дня захисту дітей кіровоградські поліцейські відвідали маленьких мешканців будинку дитини та привітали їх зі святом

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


Зустріч, як і завжди, була довгоочікуваною та хвилюючою. Гості завчасно потурбувалися про те, як саме порадували малят, які, уже традиційно, підготували святковий концерт.


Начальник Головного управління Національної поліції Кіровоградщини Сергій Кондрашенко разом із керівником поліції охорони області Володимиром Луньовим приїхали з подарунком. Новенький телевізор для ігрової кімнати та кілька десятків повітряних кульок, якими малята одразу ж прикрасили зал, створили потрібну атмосферу для хорошого свята.


Усміхнені і щасливі від уваги до себе, діти метушилися та із задоволенням спілкувалися з правоохоронцями, розповідали віршики, співали і танцювали. Незважаючи на зайнятість поліцейських, малеча радувала їх своїми виступами майже годину.


«У цьому закладі намагаюся бувати частіше. Зрозуміло, що у такий особливий для них день, неможливо було відкласти «гостини», – розповідає шеф поліції області Сергій Кондрашенко. – Порадившись із колегами, прийняли рішення придбати для малят телевізор, аби вони дивилися мультики, розвивалися та росли розумними і щасливими на радість усім нам. Хотілося б, звичайно, щоб дітки зустрічали якомога більше гостей та отримували подарунки, бо для них це дуже важливо».


«Наші шефи завітали напередодні свята і ми вдячні їм за постійну увагу, – каже головний лікар будинку дитини Петро Пастух. – Звісно, що ми робимо все можливе, аби малюки були забезпечені найнеобхіднішим, та допомога з боку наших друзів із поліції завжди вчасна і потрібна. Спасибі особисто Сергію Григоровичу за його чуйне ставлення до проблем інших людей та підтримку».



2804Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: