Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор:
Дата: 30 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/05/30/na-kirovogradschini-politseiski-vijavili-avtivku-vodii-jakoi-perevoziv-zbroju-ta-naboi.htm
фотогалерея, 30 травня 2016

На Кіровоградщині поліцейські виявили автівку, водій якої перевозив зброю та набої


30 травня близько шостої години ранку на 9 кілометрі автодороги Кіровоград-Платонове у Кіровоградському районі поліцейські роти дорожньо-патрульної служби зупинили автомобіль БМВ-320 через порушення його водієм правил дорожнього руху.


У салоні автівки перебували ще двоє пасажирів, один з яких після зупинки поліцейськими одразу ж вийшов з легковика та відійшов від правоохоронців до кущів, де викинув якийсь предмет. Такі дії викликали підозру у поліцейських, які негайно викликали на місце події слідчо-оперативну групу відділення поліції. Після огляду транспортного засобу та прилеглої території було встановлено, що водій та пасажири перевозили у легковику без будь-яких відповідних документів зброю та набої: револьвер, перероблений кустарним способом під стрільбу бойовими набоями, і набої до нього, калібром 5,1 мм, одноствольну п’ятизарядну рушницю марки «Алтай» із знищеними номерами та набоями до неї, калібром 12 мм. 


Усі предмети вилучені та направлені на дослідження. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.


2622Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: