Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор:
Дата: 20 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/05/20/kirovogradski-diti-zapevnjajut-zhiti-bezpechno-tsikavo-.htm
фотогалерея, 20 травня 2016

Кіровоградські діти запевняють: «Жити безпечно – цікаво!»


На Кіровоградщині тривають профілактичні заходи всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху. Працівники поліції намагаються привернути увагу усіх верств населення до проблеми аварійності на дорогах області. Зокрема, найбільше турбот у поліцейських викликають питання травмування на дорогах саме дітей. Тому цього тижня правоохоронці намагаються охопити своєю увагою якомога більшу дитячу аудиторію. Особлива увага звертається на наймолодших його учасників – вихованців дошкільних закладів. Адже саме в ранньому дитинстві закладаються основи моделі поведінки людини у старшому віці.


19 травня поліцейські завітали до кіровоградського садочку №65 «Лукомор’я». Дітлахи із захватом зустріли правоохоронців, які хоч і часті гості у їхньому виховному закладі, проте було не зайвим нагадати малечі основи безпечної поведінки на дорозі. Вихованці садочку із радістю розповіли поліцейським про основні правила дорожнього руху для пішоходів. Гарно відповіли на запитання тематичної вікторини та гуртом запевнили гостей, що не порушують та не порушуватимуть правила дорожнього руху, адже знають, що неправильна поведінка на дорозі може призвести до сумних наслідків.


Отримані знання обов’язково знадобляться дітям у майбутньому. Сподіваємося, що всі вони стануть свідомими учасниками дорожнього руху, і своїм прикладом будуть навчати інших. У свою чергу, працівники поліції не припиняють роботу з профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму та разом з органами освіти проводитимуть подібні заходи і надалі.


3347Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: