Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Я. Ликова, методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ
Дата: 20 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/05/20/-zirkovi-maljuki-ansamblju-rosinka-naijaskravishi-.htm
фотогалерея, 20 травня 2016

“Зіркові малюки” ансамблю “Росинка” – найяскравіші!

Я. Ликова, методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ


На календарі червоніли чергові вихідні – 14 та 15 травня 2016 р. Знову не сиділось на місці народному художньому колективу хореографічному ансамблю “Росинка” (художній керівник – Заслужений працівник культури України, Кавалер ордена княгині Ольги ІІІ ступеня – Г. Чайковська). Адже давно запланували поїздку до чарівного міста Умань на ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва “GLOBAL-DANCE”. 


Мистецький зліт об’єднав на одній сцені таланти з багатьох куточків України. Конкурсна програма складалась з більш ніж 130 номерів. Молодша група колективу представила на розсуд журі свій новий номер “Веселі фіксики” (постановка М. Пятової). Високий рівень підготовки, яскраві костюми та оригінальна постановка – все це вплинуло на рішення оцінювальної комісії і молодша група “Росинки” була нагороджена кубком, Дипломом за зайняте І місце, а також відмічена Дипломом спеціальної номінації “Зіркові малюки” та приємними подарунками.


Усі учасники мали змогу не лише позмагатись у своїй хореографічній майстерності, а й відвідати одне із чудес України – неповторний дендропарк “Софіївка”. Увесь другий день юні переможці присвятили екскурсії та прогулянці неповторними мальовничими ландшафтами парку. Так яскраві сонячні вихідні принесли блискучу перемогу та неймовірні враження талантам “Росинки”! 



3306Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: