Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор:
Дата: 18 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/05/18/politseiski-kirovogradschini-navchajut-dorozhnoi-gramoti-doshkilnjat.htm
фотогалерея, 18 травня 2016

Поліцейські Кіровоградщини навчають дорожньої грамоти дошкільнят


На Кіровоградщині тривають профілактичні заходи всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху. Поліцейські активізували щоденну кропітку профілактичну роботу серед населення щодо вивчення правил дорожнього руху та необхідності їх безумовного дотримання.


Усе починається в житті з малого… Саме цю істину не заперечуватиме мабуть ніхто. Адже всі ми родом з дитинства. І від того, якими знаннями ми оволоділи в юному віці, залежатиме наша подальша доля, поведінка у дорослому житті.


Не зайвим слід нагадати, що від нас дорослих: і батьків, і педагогів, і працівників поліції залежить поведінка дітей на дорозі. Тому розпочинати вивчення азів дорожньої грамоти слід з наймолодшого віку – із навчання вихованців дитячих садочків. Саме від того, яка основа правильного переходу закладеться у їхні голівки сьогодні,  залежатиме у майбутньому чи стануть вони законослухняними учасниками дорожнього руху.


Цього разу працівники відділу безпеки дорожнього руху та управління патрульної поліції в м. Кіровограді завітали до вихованців кіровоградського дошкільного навчального закладу №37 «Ластівка». На початку зустрічі поліцейські розповіли малечі основні вимоги правил дорожнього руху для пішоходів та нагадали про важливість їх дотримання на дорозі. Дітлахи взяли активну участь у тематичній вікторині, під час якої продемонстрували гостям гарні знання дорожньої грамоти. 


Після цього патрульні поліцейські показали дітворі роботу патрульного автомобіля та розповіли про особливості патрулювання поліцейських. Патрульні звернули увагу малечі на неприпустимість правопорушень, адже за систематичні порушення громадського порядку чи правил дорожнього руху винні притягуватимуться до відповідальності. Також кожен із присутніх на зустрічі міг спробувати себе у ролі патрульного поліцейського.


На завершення зустрічі дітлахи ще раз продемонстрували свої гарні знання правил дорожнього руху та запевнили гостей, що не порушуватимуть правил у майбутньому, адже після спілкування із правоохоронцями дітки зрозуміли усю серйозність наслідків нехтування основного закону дороги.


3043Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: