Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Петро Проскуров, Кіровоградська виправна колонія УДПтС України в області (№ 6)
Дата: 17 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/05/17/studentam-pedagogichnogo-universitetu-pokazali-kirovogradsku-vipravnu-koloniju.htm
фотогалерея, 17 травня 2016

Студентам педагогічного університету показали Кіровоградську виправну колонію

Петро Проскуров, Кіровоградська виправна колонія УДПтС України в області (№ 6)


16 травня у Кіровоградській виправній колонії (№ 6), вже вкотре, відбулася екскурсія для студентів Кіровоградського державного педагогічного університету імені  Володимира Винниченка, які навчаються на факультеті  «Правознавство». 


Перед початком екскурсії заступник начальника установи з СВПР майор внутрішньої служби Валерій Видибура разом з начальником відділу нагляду і безпеки лейтенантом внутрішньої служби Віктором Чаплінським довели присутнім міри безпеки під час перебування на території установи.


Розпочався маршрут з кімнат побачень, де студенти ознайомилися з умовами надання тривалих побачень засудженим та їх родичам. Після чого пройшлись по плацу установи, побачили житлове приміщення та їдальню. В багатьох викликало здивування щодо розбіжності своїх уявлень про колонію і реальністю в кращу сторону.


Дізналися студенти і про умови праці засуджених: відвідавши промислову зону, а також загальноосвітнє та професійно-технічне навчання у розташованих на території установи вечірній загальноосвітній школі № 38 та Кіровоградському навчальному центрі № 6. 


Наприкінці екскурсії уваги студентів було представлено кабінет психоемоційного розвантаження. 


Для самих студентів це була гарна можливість поглибити свої знання в таких навчальних предметах як «Кримінально-виконавче право», «Кримінологія» та «Трудове право».




2617Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: