Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Прес-служба УДПтС України в Кіровоградській області
Дата: 13 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/05/13/spetsoperatsii-zaslon-ta-schit-zdiisnjuvalis-na-kirovogradschini-pid-chas-travnevih-svjat.htm
фотогалерея, 13 травня 2016

Спецоперації «Заслон» та «Щит» здійснювались на Кіровоградщині під час травневих свят

Прес-служба УДПтС України в Кіровоградській області


10 травня 2016 року в управлінні ДПтС України в Кіровоградській області, під головуванням першого заступника начальника управління полковника внутрішньої служби Володимира Воробйова, відбулася розширена нарада. На якій підвели підсумки проведення спеціальних операцій «Заслон» та «Щит» у період травневих свят.


Під час наради заслухали та обговорили основні показники діяльності установ виконання покарань під час спецоперації, визначили підрозділи, які відзначилися з кращого боку, особливо в частині вилучення заборонених предметів, як на охороняємій території так і при спробі їх доставити в установу (Кіровоградська УВП (№14) та підрозділи, які потребують невідкладного покращення своєї діяльності (Петрівська ВК (№49).


Також були розглянуті проблемні питання в сфері медико-санітарного забезпечення, охорони праці, споживання та розрахунків енергоресурсів в установах КВС області.


Начальник сектору по роботі з персоналом Олександр Горбенко довів до відома присутніх стан соціально-виховної роботи з співробітниками та дотримання вимог антикорупційного законодавства, а також доповів про проблему комплектування вакантних посад рядового та молодшого складу у Кіровоградській установі виконання покарань (№ 14).


В подальшому було заслухано керівництво установ області по кожному питанню винесеному на порядок денний, дано оцінку організації ними відповідної роботи, зазначені чіткі строки усунення недоліків.


4773Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: