Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор:
Дата: 19 вересня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2013/09/19/juni-kirovogradski-inspektori-ruhu-odni-z-naikraschih-v-ukraini.htm
фотогалерея, 19 вересня 2013

Юні кіровоградські інспектори руху - одні з найкращих в Україні

12 вересня в Міжнародному дитячому центрі «Артек» завершилися змагання серед загонів юних інспекторів руху й гри серед шкільних команд КВН-ЮІР.

37-ий Всеукраїнський зліт ЮІР проходив під гаслом «Молоде покоління - за безпеку руху!» і зібрав 29 команд з України, Росії та Білорусії. Кіровоградщину в Артеку представила команда ЮІР з Компаніївського району «ДАІ – клас!», яка неодноразово посідала перші призові місця у щорічних змаганнях серед команд юних інспекторів руху з усіх районів Кіровоградської області. Впродовж тижня учасники змагалися за звання кращих на конкурсних змаганнях «Велоестафета», «Юний регулювальник», «Знання Правил дорожнього руху», «Медична допомога», «Кращий командир загону ЮІР», творчі конкурси «Агітбригада» і «Соціальна реклама з безпеки дорожнього руху» та змагання Клубу веселих та найкмітливіших.

У десятку найкращих команд увійшла і наша команда «ДАІ – клас!», крім того, Кіровоградські юірівці стали кращими у конкурсі «Соціальна реклама з безпеки дорожнього руху» та були нагороджені грамотами і призами.

Фінальні змагання закінчилися виступами дитячих творчих колективів, яскравим феєрверком та вогняним шоу, проте наші учасники ще довго будуть пам’ятати веселу та дружню атмосферу свята.


4567Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: