Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: kirovograd24.com
Дата: 18 червня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2013/06/18/novii-ditjachii-sportivnii-maidanchik-u-kirovogradi.htm
фотогалерея, 18 червня 2013

Новий дитячий спортивний майданчик у Кіровограді

kirovograd24.com

Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко та голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко відкрили дитячий спортивний майданчик зі штучним покриттям у школі І ступеня «Мрія».


Дитячий сміх, веселий гомін та щасливі обличчя дітей – саме таку картину можна було спостерігати на урочистому відкритті дитячого спортивного майданчика на території початкової школи «Мрія» в Кіровограді.

Почесні гості, перерізавши разом з дітлахами червону стрічку, радо привітали усіх присутніх, а це – сотні маленьких мешканців мікрорайону Біляєва з татами і мамами, бабусями і дідусями.

- Ми хочемо спонукати дітей та їхніх батьків до активної життєвої позиції, дати їм відчуття того, що мрія здійснюється, якщо до неї наполегливо йти. Президент України, приділяє велику увагу нашому майбутньому – нашим дітям. Тому наш майданчик - це винагорода для найбільш згуртованих, цілеспрямованих та наполегливих., - наголосив Андрій Ніколаєнко.

- За твердженням Глави держави, здоровий спосіб життя, особливо серед дітей і молоді, на сьогодні залишається актуальним питанням для України – і головну роль тут мають відігравати фізична культура і спорт, - відзначив Юрій Павленко і висловив сподівання, що на цьому майданчику зроблять перші кроки у спорт майбутні чемпіони.

Директор школи "Мрія" Лілія Тітаренко подякувала всім, хто з ентузіазмом та турботою про дітей споруджував цей чудовий спортивний майданчик.

Чудовий настрій подарували дорослим своїм танцювально-спортивним номером вдячні школярі. А перший удар по м’ячу на новому майданчику мав честь зробити очільник області Андрій Ніколаєнко. І юний воротар упевнено відбив губернаторський удар. Кіровоград завжди був славним футбольним містом…

4431Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: