Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор:
Дата: 3 червня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2013/06/03/foto-vistavka-za-pidsumkami-vseukrainskogo-konkursu-ukraina-mit-nashogo-zhittja-.htm
фотогалерея, 3 червня 2013

Фото виставка за підсумками Всеукраїнського конкурсу «Україна: мить нашого життя»

3 червня 2013 року у Кіровоградському обласному художньому музеї відкрилась фото виставка за підсумками проведення Всеукраїнського конкурсу «Україна: мить нашого життя». Відкриття виставки приурочене до Дня журналіста.

Минулого року конкурс «Україна: мить нашого життя» стартував на обласному рівні з відкриттям виставки в обласному художньому музеї, а ініціатором його проведення було інтернет-видання «Фотоінформ».

Організаторами конкурсу у 2013 році виступають Національна спілка журналістів України, Кіровоградська обласна організація Національної спілки журналістів України,  Інтернет-видання «FOTOINFORM».

Мета та завдання конкурсу: Формування позитивного іміджу України, виховання у громадян любові до рідного краю мовою фотомистецтва, розкриття важливості сучасних проблем по збереженню і використанню культурної спадщини, виховання дбайливого ставлення до рідного міста, регіону;  популяризація фотографії, як обов'язкового атрибуту будь-якого ЗМІ.

Тематика фоторобіт: «Люди. Події. Факти», «Мій рідний край».

У конкурсі мали змогу взяти участь усі, хто вміє добре фотографувати. До конкурсу допускались кольорові і чорно-білі фотографії. Один учасник мав можливість надіслати не більшетрьох фотографій у форматі А-3.

Прийом робіт проводився з 20 березня по 20 травня 2013 року. 24 травня  2013 року журі підвело підсумки конкурсу та визначило переможців. На розгляд журі було представлено 41 фотографію 13 авторів з різних регіонів України (Кіровоградщина, Донеччина, Луганщина, Одещина, Київщина, Львівщина).

Переможцями конкурсу стали:

І місце – Олександр Шулежко (м. Кіровоград);

ІІ місце – Надія Волошина (Одеська область);

ІІІ місце – Ігор Макарук (м. Кіровоград);

Спеціальна відзнака Кіровоградської обласної ради – Валерій Лебедик  (м. Кіровоград).

Спеціальна відзнака Кіровоградської обласної організації Національної спілки журналістів України – Петро Мельник (м. Кіровоград).

Наймолодшим учасником виставки став Гліб Цуканов (7 років), який до Міжнародного дня захисту дітей презентував свою персональну виставку «Відкриваємо Україну. Вилкове» в галереї «Єлисаветград».


4609Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: