Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Вікторія Талашкевич
Дата: 21 травня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2013/05/21/chleni-rotari-klub-kiiv-multinational-vidvidali-chotiri-raioni-likarni-na-kirovogradschini.htm
фотогалерея, 21 травня 2013

Члени Ротарі Клуб Київ Multinational відвідали чотири районі лікарні на Кіровоградщині

Вікторія Талашкевич

Маючи на меті  підтримку системи охорони здоров’я новонароджених, Ротарі Клубу Київ Малтінешонал (член організації Ротарі Інтернешнл) щороку намагається допомагати медичним закладам, які не мають інкубаторів та іншого перинатального обладнання для збереження життя новонароджених.

 

Цього року було вирішено зосередити зусилля на Кіровоградській області, де представники клубу –  пан Йеспер ЛІНДХОЛЬДТ, Президент 2012-2013, пан Джордж Нестор ФІЛОГЕН, член клубу та пані Тетяна  Подобедова, Президент 2013-2014 – відвідали минулої суботи районну Вільшанську, районну Кіровоградську, районну Знам’янську та районну Онуфріївську лікарні.

 

Завдяки попереднім заходам клубу Ротарі Київ Малтінешонал були придбані і встановлені інкубатори у лікарнях Красилова, Вашківців, Надвірної, Компаніївки, Сміли, Тернополя та Бершаді. Саме тому Ротарі Клуб Кіровограда надав колегам організаційну підтримки у відвіданні медичних закладів Кіровоградської області, які потребують допомоги.

 

Нагадаємо, що Ротарі – це неполітична, нерелігійна благодійна асоціація, заснована у 1905 році в Чикаго, США, яка сьогодні об’єднує понад 34 тисячі клубів  і більше 1,2 млн. ротарійців у всьому світі.


3819Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: