Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: фото - Олег Шрамко
Дата: 25 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2013/04/25/novii-blagodiinii-rekord-u-kirovogradi-na-velikodnomu-auktsioni-zibrano-113-tisjach-griven-.htm
фотогалерея, 25 квітня 2013

Новий благодійний рекорд у Кіровограді: на Великодньому Аукціоні зібрано 113 тисяч гривень!

фото - Олег Шрамко

П’ятий рік поспіль навесні у нашому місті проходить благодійна акція, яка вжетрадиційно присвячується Великодню і має на меті збір коштів та купівлю обладнання для обласної дитячої лікарні.

В Оргкомітет аукціону входять обласний художній музей, арт-студія АндріяКадигроба та медіа-група «весь Кіровоград», які за багаторічну діяльність були нещодавно відзначені на національному рівні та стали лауреатами першого загальноукраїнського конкурсу «Благодійна Україна». Також, вперше цього року, завдяки підтримці Асоціації благодійників України, організатори аукціону випустилибуклет, присвячений історії проведення цього благодійного заходу у Кіровограді. Це стало можливим завдяки тому, що на минулорічній акції «Музейна подія року»обласний художній музей отримав Спеціальну відзнаку за проведення аукціону.

Що ж стосується перебігу аукціону, то почнемо з початку – художники та галереї подали цього року до участі в акції понад три десятки робіт.
В основному, олійний живопис, хоча був представлений і батік, і акварель, і навіть дві цікаві роботи – вишивка та дизайнерський обігрівач. Купувати лоти у приміщенні музею зібралися не всі, хто придбав квитки (загалом було запрошено 54 особи і зібрано 5400 грн.), але ті, хто завітав – це постійні учасники акції – меценати, котрі були налаштовані придбати картини за найвищими цінами, допомагаючи таким чином діткам, що потрапляють до обласної дитячої лікарні. Як зазначив на початку головний лікар закладу Юрій Коблянський, на зібрані кошти планується придбати енцефалограф (це прибор,призначений для контролю та спостереження за функцією головного мозку).

Було продано все  та зiбрано 113 тис.грн.. Перелiк картин можна дивитися
на сайтi auction-kirovograd

Оргкомітет дякує тим, хто придбав квитки та картини цього року - це Олександр Тарасов та Людмила Шубіна, Олександр Дануца, Вікторія Березкіна та Олена Березкіна, Геннадій та Вікторія Заболотні, Тетяна Тітова, Олександр Гавриленко та Віталій Останній, Любов та Андрій Яновські, Микола Цуканов та Ігор Волков, Сергій Михальонок, Олександр Ткаченко, Людмила Левченко та Січкарь Жанна, Дядечко Ганна та Петренко Олег, Олег Ткаченко, Вадим Мурований та Андрій Богданович, Олександр та Анжеліка Рацул, Олександра та Анна Татарченко, Руслан Згривець і Людмила Згривець, Ксенія Виткалова та Ірина Малик, Наталья Таран та Андрій Лапін, Ірина Григор’єва, Юрій Литвин, Оксана, Тетяна та Єлизавета Юдіни, Олександр Горбунов та Наталя Каташова, Дмитро Овчінніков, Стерпул Катерина та Віктор, Попович Наталя, М’ятович Ганна, Соколов Юрій та Сорока Сергій, Ольга Руденко та Ольга Гріднєва, Михайло Бежан, Сергій та Тетяна Максімові, Роман Серебряков. Таким чином люди різних поколінь і професій об'єднуються для корисної справи – допомоги дітям Кіровоградщини!!! (фото - Олег Шрамко)

7026Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: