Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: джерело - http://auction-kirovograd.org/
Дата: 23 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2013/04/23/u-seredu-p-jatii-velikodnii-blagodiinii-auktsion-.htm
фотогалерея, 23 квітня 2013

У середу - П’ятий Великодній Благодійний Аукціон!

джерело - http://auction-kirovograd.org/

Вже традиційно навесні у Кіровограді відбувається благодійни захід напередодні Великодня. Аукціон відбудеться у середу, 24-го квітня і проходитиме у приміщенні обласного художнього музею.

Вперше цього року, завдяки підтримці Асоціації благодійників України, організатори аукціону зможуть випустити буклет, присвячений історії проведення заходу. Нагадаємо, це стало можливим завдяки тому, що на минулорічній акції «Музейна подія року» обласний художній музей отримав Спеціальну відзнаку за багаторічне проведення аукціону. 

Крім того, цьогоріч у рамках першого національного конкурсу "Благодійна Україна" кіровоградський аукціон отримав ще одне загальнонаціональне визнання!


Нагадаємо, що Благодійний аукціон – це продаж картин, безоплатно наданих художниками та колекціонерами задля збору коштів у допомогу дітям. Аукціон проводять Обласний художній музей, медіа-група «весь Кіровоград» та Арт-студія Андрія Кадигроба. У 2009-му році на першому аукціоні було зібрано 27 700 грн., і на ці кошти було придбано меблі та техніку для дитячого будинку «Наш Дім».

У 2010-му році було зібрано 25 560 грн., і придбано набір хірургічних інструментів для обласної дитячої лікарні. У 2011-му році було зібрано 70 000 грн., на які було придбано обладнання для гематологічного відділення тієї ж лікарні, а у 2012-му було побито черговий рекорд і зібрано 96 200 гривень на обладнання для операційного відділення обласної дитячої лікарні. Сайт аукціону дивіться ось за цим посиланням

 

 

5159Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: