Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: kirovograd24.com
Дата: 9 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2013/04/09/proekt-kirovogradskoi-teleradiokompanii-ja-vasha-ditina-onovleno-.htm
фотогалерея, 9 квітня 2013

Проект Кіровоградської телерадіокомпанії «Я- ваша дитина» оновлено!

kirovograd24.com

Цього року проект «Я – ваша дитина!» має особливості - це не просто зйомки телевізійних розповідей про дітей, а великий соціальний культурно-просвітницький проект телеканалу.

Його сутність полягає в тому, що кожен виїзд на зйомки буде здійснювати ціла команда, яка складатиметься із знімальної групи, а також представників обласних організацій, закладів, установ культурної та освітньої сфери, які будуть проводити для вихованців інтернатів та дитячих будинків майстер-класи, інформаційні сесії, пов’язані із власною професійною діяльністю, спілкуватимуться з дітьми, надаватимуть їм корисні поради щодо майбутньої професії. 

Проект вже здійснив близько десятка виїздів. Постійними учасниками виїздів стали представники Кіровоградського обласного художнього музею, які проводять для дітей майстер-класи з живопису, гаптування, виготовлення паперових фігур.

Також діти і співробітники музею майструють жіночі бантики, прикраси з тканини та фотографувалися; для всіх бажаючих проводять заочні екскурсії обласним музеєм – діти переглядають фільми про музей, найбільш цікаві експонати і відомих кіровоградських художників.

Більше 150 вихованців з різних інтернатів області взяли участь у таких майстер-класах. Також активними учасниками проекту стали учні та викладачі професійного ліцею сфери послуг, які не тільки робили стильні зачіски і стрижки дітям, а й спілкувалися з ними щодо вибору майбутньої професії.

Всі виїзні сесії завершуються прийомом замовлень від вихованців інтернату щодо наступних майстер-класів та пересувних виставок, на які вони (і вчителі, до речі, також) з нетерпінням чекають. Наступні виїзди телевізійники готові здійснити з тими, хто готовий долучитися до концепції проекту «Я- ваша дитина!», а саме - допомогти вихованцям інтернатів не тільки знайти родини, а й друзів, підготуватися до життя поза інтернатом, визначитися з професією.

Звертайтеся з пропозиціями щодо виїздів –
до керівника проекту Олени Кваші: 066 172 27 97.

4307Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: