Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: kirovograd24.com
Дата: 8 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2013/04/08/organizatsii-scho-opikujutsja-ditmi-iz-osoblivimi-potrebami-spilni-ekskursii-ta-rozvagi-.htm
фотогалерея, 8 квітня 2013

Організації, що опікуються дітьми із особливими потребами: спільні екскурсії та розваги!

kirovograd24.com

На цих весняних канікулах три організації, які опікуються у нашому місті дітьми із особливими потребами (КОБО "Милосердя", керівник Алла Лелека, КОГОІ "Народна академія творчості", голова Ельміра Небесна та обласне об’єднання батьків дітей із особливими потребами, голова Анна Бондарева) об’єднали свої зусилля та провели кілька спільних заходів, в яких прийняло участь біля 300 дітей-інвалідів.

Це такі звичайні на перший погляд потреби, як спілкування між однолітками і розуміння, що вони не самотні. Разом ми ходили на виставку динозаврів, наче побували в кам’яному віці (дякуємо за добрі серця ТЦ "Копілка" та КОБФІ "Соломон" Небесному Андрію!). А яка цікава та пізнавальна екскурсія була до музею МЧС?!

Дітям розповіли про техніку безпеки, на наглядних прикладах показали від чого може бути пожежа. Після відвідування виставки багато з наших дітей захотіли стати рятувальниками. 

Запросив нас до себе і Кіровоградський обласний художній музей, не тільки оглянули виставку, а й прийняли участь в малюванні картини до Великоднього аукціону.

Побували і в обласній б-ці ім. Чижевського на виставці дрібничок Л. Лебедєвої, послухали розповідь про Сицилію, помилувались орнаментами предків сім’ї Добровольских. А на свято Благовіщення наших діточок гостинно запросила до себе молодіжна організація "Нова хвиля", де весело та цікаво провели ми свято, наприкінці нас пригостили домашньою випічкою, фруктами, кожен з дітей отримав подарунок.

Канікули завершились, але керівники організацій планують спільні нові екскурсії та розваги для своїх підопічних!

4739Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: