Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: kirovograd24.com, фото - Ольга Макух
Дата: 15 березня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2013/03/15/velikodnii-blagodiinii-auktsion-stav-laureatom-natsionalnogo-konkursu-blagodiina-ukraina-.htm
фотогалерея, 15 березня 2013

Великодній Благодійний Аукціон став лауреатом Національного конкурсу «Благодійна Україна»

kirovograd24.com, фото - Ольга Макух

Урочиста церемонія нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна-2012», в якій взяли участь у якості лауреатів і представники Оргкомітету, що проводить у Кіровограді Великодній Благодійний Аукціон, відбулася у четвер 14 березня у Великій концертній залі Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім».

Відзначення кращих благодійників України минулого року стало складовою великої доброчинної акції, яку провела Асоціація Благодійників України, запросивши на захід відомих громадських діячів держави, політиків, бізнесменів, зірок спорту і шоу-бізнесу.

Великодній Благодійний Аукціон, що цієї весний вже вп'яте проведуть у Кіровограді обласний художній музей, арт-студія Андрія Кадигроба та медіа-група "весь Кіровоград", було запрошено до участі у конкурсі у номінації "Благодійна акція року". На конкурс загалом було подано понад 200 заявок - це був соціально відповідальний бізнес, громадські та благодійні організації, фізичні особи, дитячі і молодіжні колективи, ініціативні групи, засоби масової інформації тощо. Тож той факт, що Аукціон став одним із трьох лауреатів у номінації як краща благодійна акції в Україні, дуже значущий. Диплом кіровоградцяв вручав відомий письменник і видавець Іван Малкович.

Від сьогодні нагороду можна буде бачити у приміщенні обласного художнього музею, де наприкінці квітня відбудеться П'ятий Великодній Благодійний Аукціон

5267Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ира15 березня 2013 13:13
0
Поздравляем!!!
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: