Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Тетяна Кучерява, фото – Віталій Здрок
Дата: 4 березня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2013/03/04/berezneva-kotovasija-murki-murchiki-i-amur.htm
фотогалерея, 4 березня 2013

Березнева котовасія: мурки, мурчики і амур

Тетяна Кучерява, фото – Віталій Здрок

Минулої суботи міська громадська організація захисту тварин «БІМ» спільно із обласним дитячо-юнацьким екологічним центром «Ексампей», що діє при Кіровоградському колегіумі, презентували городянам перший конкурс-виставку, присвячений Всесвітньому дню кота. Акція мала назву «Березнева котовасія» і вперше проходила у нашому місті у такому форматі.

В конкурсі приймали участь як породисті коти, так і їх непородисті родичі. Конкурс є надзвичайно демократичним, оскільки журі не зважає ні на належність чотирилапих до певної породи, ні на відповідність яким-небудь стандартам.

Усього в конкурсі прийняли участь 34 конкурсанти – коти зі своїми господарями. Хвостаті та вусаті виборювали перемогу у 5-ти номінаціях:
1. «Історія зі щасливим хвостом» - переможець кіт Персик та його господарка Шкуркіна Олена, 26 років, вебдизайнер
2. «Незвичайний кіт та його звичайний господар» - кішка Соня та Гурба Вікторія, школа № 12
3. «Пухнаста фотогалерея» - кішка Масяня та Шишацька Катерина, 12 років, Гімназія нових технологій навчання
4. «Вусата муза» - кішка Соня на Завітренко Дар»я, НВК «Кіровоградський колегіум»  
5. «Чотирилапий енерджайзер» - кіт Костя та Олександра Харченко, 30 років, Завідувач відділу мистецтв ОЮБ ім. О.М. Бойченко.

Також було обрано головних переможців – Мурркіза та Мурркізу. Мурркіз – 2013 – кіт Персик, рудий сліпий красень та його хазяйка Шкуркіна Олена. Мурркіза – 2013 – кішка Кнопа, трьохкольорова красуня та її хазяйка Ліпінська Катерина, 13 років, Гімназія нових технологій навчання.

Організатори дякують спонсорам – клініці «Колумбус», клініці «Ветта» та дистриб’ютору ТМ «Wiskas». Також на конкурсі працював благодійний ярмарок від КМГОЗТ «Бім», де було виручено 780 грн. на стерилізацію та лікування бездомних кішок. Оргкомітет запрошує любителів котів і кішок наступного року, маючи надію зробити цей конкурс щорічним!!

6118Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Журнал Ланруж 4 березня 2013 11:35
2
Класс!
Відповісти
Наталя 4 березня 2013 13:37
0
Молодці! Справжнє свято весни!
Відповісти
Jane21 березня 2013 10:38
0
Такие симпатю-тютюлечки!!
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: