Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Максим Гуцалюк, велоклуб «Там-Dе –Ми», velo.kr.ua
Дата: 4 лютого 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2013/02/04/velobratstvo-kirovogradskogo-shervudu-.htm
фотогалерея, 4 лютого 2013

Велобратство кіровоградського «Шервуду»

Максим Гуцалюк, велоклуб «Там-Dе –Ми», velo.kr.ua

Чергове велосвято під символічною назвою «OzerkaWinterRace»,організоване місцевим велоклубом,незважаючи на складні погодні умови,відбулося минулої неділі в Кіровограді.

Велоаматори вирішили повторити започаткований минулого року дебют  у вигляді зимової аматорської гонки.Цьогорічним місцем було обрано лісовий масив між обласною лікарнею та Балашівкою,відомий місцевим жителям як «Шервуд».На жаль,різке потепління внесло свої корективи у стан запланованих варіантів траси,тому організатори довго вагалися з остаточною датою проведення.Але заявки на участь,що почали надходити з Добровеличківки,Знам”янки,Черкас і навіть столиці,змусили раду клубу затвердити остаточну дату -3 лютого 2013 року,за будь-якої погоди.

Декілька днів оргкомітет разом з потенційними учасниками чистили розплановану трасу, намагаючись поєднати максимальну безпеку зі створенням штучних та посиленням природних перешкод. Напередодні дня змагань на більшості ділянок траса була ще вкрита снігом,але у день гонки все перетворилося на багнюку з кригою,вкритими водою.

Така несподіванка змусила організаторів терміново відкоригувати трасу та змінити регламент, а саме залишити лише один маршрут для всіх,та дозволити проведення ознайомлювального (так званого «прогрівального») кола, що для зареєстрованих 35 учасників всіх вікових груп виявилося не зайвим.

Суддівська колегія на чолі з незмінним Юрком Симоненком пострілами стартового пістолета кожні 45 секунд відправляли на трасу чергову пару учасників, фотографи біля найпривабливіших ділянок намагалися вхопити цікаві моменти боротьби,а маршали траси на небезпечних ділянках надавали поради щодо безпечного подолання створених природою перешкод.

На превелику радість як учасників,так і організаторів та вболівальників,жодних травм,пошкоджень велобайків та шншого роду несподіванок не відбулося.Польова кухня з незмінним шеф-кухарем Миколою Прозіраєм пригощала вболівальників та учасників смачними стравами та гарячим чаєм.А тим часом судді завершили підбиття підсумків змагання.Після урочистого шикування було проголошено переможців:

«Амазонки» :

1.Аліса Самсонова,Кіровоград;

2.Оксана Репецька,Кіровоград;

3.Олена Пічугіна,Кіровоград.

Юніори:

1.Микита Шлапак,Черкаси;

2.Владислав Кулаков,Кіровоград;

3.Артем Єрмолаєв,Кіровоград.

Чоловіки (до 40 років):

1.Дмитро Заєць,Кіровоград;

2.Євген Гостіщев,Кіровоград;

3.Олександр Александров,Добровеличківка.

Ветерани (після 40 років):

1.Юрій Коровайченко,Кіровоград;

2.Ігор Гериш,Кіровоград;

3.В”ячеслав Калюжний,Кіровоград.


Переможці отримали відповідні медалі,дипломи та подарунки від організаторів та  незмінних спонсорів:Центру здоров”я та краси «Драйв», велосервісних центрів «Веломайстер» та «Велосалон»,обласного центру фізичного здоров”я населення «Спорт для всіх»,спортивного відділу «
FashionSport» та приватного нотаріуса С.С.Панчишиної, а всі учасники на згадку – сертифікати учасника та нагрудні значки. Таким чином, кіровоградський велоклуб «Там-Dе-Ми» розширив межі своїх змагань до обласного та міжобласного рівня.Дуже приємно,що  прихильників здорового способу життя стає дедалі більше,тому велоклубівці готуються й надалі створювати справжні велосвята у себе вдома та відповідати на гостинні запрошення сусідів.

4706Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: