Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: Головне управління ДПС у Кіровоградській області
Дата: 18 січня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2022/01/18/oleksandr-dozorets-pro-pidsumki-roboti-pidrozdilu-zapobigannja-ta-vijavlennja-koruptsii-gu-dps-v-oblasti.htm
економіка, 18 січня 2022

Олександр Дозорець: про підсумки роботи підрозділу запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС в області

Головне управління ДПС у Кіровоградській області


Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Кіровоградській області Олександр Дозорець, відділом з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС в області постійно проводиться організаційно-роз’яснювальна робота, яка спрямована на формування всебічних знань з антикорупційного законодавства, неухильного дотримання і виконання працівниками вимог та обмежень, передбачених чинним законодавством, зокрема в заповненні е-декларацій, запобіганні та врегулюванні конфлікту інтересів.


З метою проведення профілактичної освітньої роботи щодо дотримання антикорупційного законодавства в 2021 році проведено 382 навчальних заходів, 39 круглих столів і тренінгів за темами: «Фінансовий контроль», «Правила етичної поведінки в органах Державної податкової служби», «Порядок організації роботи, спрямованої на запобігання та виявлення корупції», тощо.


«На постійному контролі знаходиться питання недопущення виникнення конфлікту інтересів. Так, за 2021 рік ГУ ДПС у Кіровоградській області опрацьовано 216 повідомлення про наявність потенційного конфлікту інтересів. У 179 випадках конфлікти врегульовано шляхом усунення працівників від прийняття рішення та вчинення певних дій, в 37 випадках застосовано здійснення повноважень під зовнішнім контролем», - зазначив очільник податкової служби області.


З метою виконання положень Антикорупційної програми та зменшення ймовірності вчинення корупційних правопорушень, ГУ ДПС у Кіровоградській області протягом 2021 року здійснено 38 контрольних заходів щодо усунення корупційних ризиків, визначених у додатку 2 до Звіту за результатами оцінки корупційних ризиків у Державній податковій службі України. 


15653Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: