Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: ГУ ДФС у Кіровоградській області
Дата: 1 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2019/04/01/-elektronnii-kabinet-dopomozhe-pereviriti-fiskalnii-chek-na-vidpovidnist-realnim-operatsijam.htm
економіка, 1 квітня 2019

«Електронний кабінет» допоможе перевірити фіскальний чек на відповідність реальним операціям

ГУ ДФС у Кіровоградській області


Головне управління ДФС у Кіровоградській області повідомляє, що Держаною фіскальною службою реалізовано електронний сервіс, який дозволяє покупцям товарів (послуг) здійснювати пошук і перегляд фіскального касового чека, який формується як традиційними реєстраторами розрахункових операцій, так і електронним фіскальним чеком, створеним новими РРО.


Щоб перевірити фіскальний касовий чек необхідно зайти на офіційний портал територіальних органів ДФС у Кіровоградській області чи офіційний портал Державної фіскальної служби України та відкрити вкладення «Електронний кабінет». Сервіс знаходиться в відкритій частині електронного кабінету, доступ до якого здійснюється в режимі реального часу (24/7/365) без ідентифікації особи за посиланням:http://cabinet.sfs.gov.ua/cashregs/check.


Для пошуку та перегляду фіскального касового чеку необхідно ввести: фіскальний номер РРО, дату та час видачі чека (для традиційних РРО).


Пошук електронного чека здійснюється за його фіскальним номером і датою. Якщо ви не знайшли чек в системі, зробіть його фото та надішліть за адресою: [email protected]. Фахівці фіскальної служби вивчать причину, через яку електронний чек не потрапив до системи та вжиють відповідних заходів.


Зазначимо, що E-Receipt – нова інформаційна система реєстрації та обліку реєстраторів розрахункових операцій, яка передбачає тільки реєстрацію пристроїв без подання до контролюючих органів будь-яких паперових документів і не потребує плати за користування нею. Електронний чек генерується, реєструється в системі ДФС і доповнюється QR-кодом, після чого передається на пристрій. Інформація про фіскальний номер чека та його QR-код зберігається в e-Receipt і доступний для перегляду в електронному кабінеті платника як платником, так і покупцем.



2809Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: