Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: Кіровоград24, фото - facebook.com/kodtrkt
Дата: 17 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2018/05/17/golova-kirovogradgazu-gladkii-peretvoriv-pres-konferentsiju-na-fars.htm
економіка, 17 травня 2018

Голова «Кіровоградгазу» Гладкий перетворив прес-конференцію на фарс

Кіровоград24, фото - facebook.com/kodtrkt


Сьогодні, 17 травня, в Кропивницькому на базі платформи CBN відбулася прес-конференція голови правління ВАТ «Кіровоградгаз» Олександра Гладкого.


На багатьох присутніх вона справила гнітюче враження, як і попередня поведінка цього керівника газорозподільчого підприємства в опалювальний період.


Після того, як Олександр Гладкий з листочка прочитав вступне слово ведуча прес-конференції Анастасія Мусатенко повідомила, що присутні можуть задавати питання до Гладкого в необмеженій кількості. Про те, як виявилось згодом, це було абсолютно марно. Голова «Кіровоградгазу» по суті не відповів на жодне питання, а іноді переходив на відверте хамство.


Так, на запитання представника громадської ради при Кіровоградській облдержадміністрації Сергія Кернасюка про те чи правда, що заробітна плата голови «Кіровоградгазу»  по контракту з НАК Нафтогаз становить 400 000 в місяць Гладкий відповідати відмовився.


Так само він не захотів відповідати на питання Кернасюка про те, що є рішення суду про визнання нелегітимними акціонерних зборів ВАТ «Кіровоградгаз» на яких його було обрано головою правління.


На кілька професійних запитання адвоката Євгенії Соколовської, щодо маніпулювання Гладким цифрами та невиконання ним постанови кабінету Міністрів про безперебійне постачання природного газу в опалювальний період Гладкий щоразу говорив одну й ту саму фразу: «Я дію в межах чинного законодавства».


На запитання громадського активіста Андрія Лавруся чи бачить себе Гладкий в наступному опалювальному сезоні? Керівник підприємства монополіста відповідати відмовився.


В ході прес-конференції пан Гладкий поклав відповідальність за ситуації з відключенням газу, що мали місце в минулому опалювальному сезоні і що можуть мати місце в наступному, виключно на керівництво області та обласного центру і теплогенеруючі підприємства. І зазначив, що в нього фактично відсутній діалог з місцевою владою і за останні місяці він мав лише одну зустріч з міським головою Андрієм Райковичем. Але сподівається, що в наступному місяці відбудеться зустріч зацікавлених осіб у заступника голови Кіровоградської ОДА Сергія Коваленка. В свою чергу Гладкий заявив, що «готовий працювати 24 години»


Як сайт «Кіровоград24» повідомляв раніше за інформацією, яка міститься в Єдиному державному реєстрі судових рішень станом на 17 травня в проваджені Ленінського районного суду м. Кіровограда перебувають три адміністративні справи відносно голови правління ВАТ «Кіровоградгаз» Олександра Гладкого, рішення по яким ще не прийнято, а саме:


1. справа №405/2444/18 - порушення ведення бухгалтерського обліку

2. справа №405/2337/18 - порушення ведення податкового обліку

3. справа №405/7479/18 - порушення ведення податкового обліку, надання аудиторських висновків


А також кримінальна справа №405/2732/18 по обвинуваченню Гладкого О.М. у самоправстві при відключення котелень в опалювальний сезон, потерпілою стороною виступає КП «Теплоенергетик».


Фото - facebook.com/kodtrkt


Читайте також:

«Плохо пахнет «Кировоградгазом»




3631Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: