Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: С. Котлярова
Дата: 6 грудня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2022/12/06/pid-vidkritoju-parasolkoju-dobra.htm
культура, 6 грудня 2022

Під відкритою парасолькою добра

С. Котлярова


У бібліотеці відбувся етикет-урок «Під відкритою парасолькою добра»до Всеукраїнського дня добрих справ. Цей день надихає мільйонилюдей робити добрі вчинки. Це глобальний рух, коли кожен із задоволенням робить маленьку чи велику добру справу та несе радість оточуючим. Нині він є актуальним як ніколи, оскільки на тлі повномасштабної війниросії проти України кожен може допомогти людям, які перебувають у тяжкому становищі.


Найменші користувачі з подивом дізналися про цей день і у грі «Розумники» навчилися обирати закінчення до речень про добрі справи. Прослухавши казку «У великій тузі допоможуть друзі», зрозуміли суть добрих вчинків.Старшокласники долучилися до акції «Оберіг для воїна» та плели захисні браслети, які потім волонтери передадуть у військо.


Під час заходу бібліотекарі рекомендували книги, що торкаються питань добра, милосердя, людяності і небайдужості.Також цього дня співробітники бібліотеки здійснили бібліотечний десант до домівок літніх читачів, які за станом здоров’я не можуть відвідати бібліотеку.


Детальніша інформація на сайті нашої бібліотеки:

http://biblioteka-filiya5.edukit.kr.ua/

   


1638Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: