Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 6 грудня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2022/12/06/-svit-loviv-mene-ta-ne-spiimav-.htm
культура, 6 грудня 2022

«Світ ловив мене та не спіймав»


Цього року відзначається300 років від дня народження на нашій землі великого сина українського народу, мислителя, філософа, письменника, педагога Григорія Савича Сковороди. Він і через три сотні літ залишається нашим сучасником, чиї мудрі поради допомагають і ще будуть допомагати нашому народу.


Колектив бібліотеки-філії№ 8, що на «Шкільному», підготувавта провів для своїхкористувачів та гостей бібліотечний етюд «Народний мудрецьГригорій Сковорода». 


На розглядвідвідувачівбула представлена книжковавиставка  про мандрівногофілософа «Націю творять особистості».На нійекспонувалися книги про життя та творчістьталановитогоукраїнця,його твори та вислови.Короткийекскурс у минулеознайомивкористувачів з цікавими фактами з життяпершогоукраїнського байкаря.


Бібліотекар презентувала інформаційний буклет  «Григорій Сковорода: учитель, філософ, письменник»,в якомузібранаінформаціяпро українського байкаря,  про його творита посилання на вебресурси.


Перегляд відеофільму «Правила життяГригорія Сковороди» допоміг узнати багато нового про видатного філософа, задуматися над сенсом свого життя, над поняттями дружби та любові в житті кожної людини.


Велич Григорія Савовича Сковороди полягає в тому, що такі, як він, допомагали народу лишатися нацією з великою культурою та історією. 


1691Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: