Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Віра Резніченко
Дата: 28 вересня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2022/09/28/-kraeznavche-asorti-.htm
культура, 28 вересня 2022

«Краєзнавче асорті»

Віра Резніченко


День міста «Краєзнавче асорті» відбувся у бібліотеці №18 Бібліотекарі запропонували користувачам долучитись до знайомства з краєзнавчою літературою, поглибити знання з історії та культури рідного краю. 


У читальному залі оформили книжкову виставку «Мій рідний край у центрі України», з рубриками «Місто чудове, місто старовинне» та «Кропивницький мистецький», біля якої  протягом дня  запрошували читачів до краєзнавчої лотереї «Від Єлисаветграду – до Кропивницького».


Родзинкою Дня стало вручення грамот «Юні таланти нашого міста» – дітям – декламаторам, художникам, тік-токерам – співакам і танцюристам, майстрам ужиткового мистецтва. Кожен отримав солодкий приз і подяку від бібліотекарів за активну участь у житті бібліотеки та побажання розвивати свої здібності!


Живий інтерес користувачів бібліотеки викликала слайд-бесіда «Кропивницький туристичний» та знайомство з літературою «Літературна скарбниця нашого краю», на якій представлено нові книги письменників-краян. Кожен учасник заходу отримав інформаційні буклети «Видатні постаті нашого міста» та «Кропивницький туристичний».


Бібліотекарі запрошують читачів більше читати, особливо краєзнавчу літературу, частіше відвідувати бібліотеку, щоб бути ерудованими, знати, на якій землі живемо і вміти розповісти про свій край.

    


450Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: