Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 8 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2022/08/08/zrobimo-svit-kraschim.htm
культура, 8 серпня 2022

Зробимо світ кращим


Наша планета переживає велику екологічну кризу. Ми часто скаржимось на погане повітря, неякісну воду, бруд на дорогах, погіршення здоров’я, неякісні продукти, вирубку лісів, підвищення тарифів на енергію…

 

І якщо ми будемо продовжувати лише пасивно спостерігати, то подальше погіршення стану планети неминуче.Над цією проблемою задумуються  і читачі бібліотеки-філії №10. Тому під час еко-подорожі «Як зберегти наше місто чистим?» відповідали на найболючіші  запитання, давали свої пропозиції, брали участь в екологічній вікторині «Збережемо природу!».А наостанок зацікавлено грали в настільну гру-меморі «Еко-мемо», яка виховує екологічну свідомість, навчає сортувати відходи та розвиває пам’ять. Отримали її від розробниці Наталії Стегній та Агенція сталого розвитку «Хмарочос».


Учасники заходу вкотре переконалися, що кожен може допомогти нашій планеті, нашому рідному місту дотримуючись наступних правил:


- Не засмічуй природне середовище!;

- Прибирай сміття після себе!;

- Не забувай гасити вогнище після себе!;

- Піклуйся про природу, саджай квіти і дерева!;

- Не забувай піклуватись про тварин!;

- Бережи довкілля!;

- Люби рідний край і планету Земля!


Так, ви захочете захищати її і зрозумієте, що кожна ваша дія має силу! А наступні покоління скажуть : «Дякуємо, що зробили світ кращим!».


2041Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: