Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 8 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2022/08/08/veseli-tsutsenjata-tripilski-ornamenti-ta-interaktivni-igri.htm
культура, 8 серпня 2022

Веселі цуценята, трипільські орнаменти та інтерактивні ігри


Літо - пора відпочинку та нових вражень. Нещодавно вдруге до бібліотеки Чижевського завітали на майстер-класи діти з таборівки «Козача застава» дитячих юнацьких клубів «Чайка» та «Гермес». 


У відділі документів з економічних, технічних та природничих наук дітлахи з великим задоволенням виготовляли з різнокольорового паперу вітальну листівку «Веселе цуценя». Кожен підійшов до цього процесу творчо, і в результаті маленькі песики вийшли різними: веселими, серйозними, кумедними, сумними та навіть трохи сердитими й войовничими. Також діти з цікавістю познайомились з виставкою малюнків «Зоологічна галерея» вихованців гуртків позашкільної освіти області. І на згадку про відвідування бібліотеки всі учасники заходу зі своїми поробками сфотографувалися біля цієї експозиції. 


В кінозалі бібліотеки переглянули одну серію анімаційного серіалу «Моя країна Україна» - «Легедзине» та уривок документального фільму «Трипілля. Забута цивілізація Старої Європи». А потім, надихнувшись побаченим, у відділі мистецтв спробували відтворити його. В допомогу вони отримали черепки трипільського глиняного посуду, які обводили на папері та заповнювали елементами прадавнього орнаменту:  космічними зміями, місячними собаками, деревами життя, знаками сонця та іншими. 


Ну а у відділі документів іноземними мовами дівчата та хлопчики практикували  навички англійської, виконуючи ігрові завдання на інтерактивній дошці. Особливою популярністю у хлопців користувався іграшковий середньовічний замок, а у дівчат – синтезатор, на якому вони підбирали мелодії відомих пісень.


Звісно, не обійшлося без футбольних баталій та кінекту у холі першого поверху бібліотеки.


Літо триває. Гостинно запрошуємо батьків та дітей до нашої бібліотеки на різноманітні мистецькі заходи та майстер-класи. Чекаємо на нові зустрічі! 

         

1883Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: