Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 15 липня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2022/07/15/zhurnali-chitaemo-pro-vse-na-sviti-znaemo.htm
культура, 15 липня 2022

Журнали читаємо – про все на світі знаємо


З метою розкриття фонду періодичних видань та ознайомлення з найбільш популярними журналами, працівники бібліотеки-філії №4 МЦБС м. Кропивницького провели для любителів читання прес-кліпінг «З улюбленим журналом щодня». Поряд з книгами у книгозбірні є не менш захоплюючі видання – журнали на усі смаки, а як оперативно віднайти у них потрібну інформацію і розповіли бібліотекарі учасникам заходу.


Хазяйновиті  господарі  знайдуть для себе цікаві поради по вирощуванню городніх культур, квітів, ландшафтному дизайну у журналах «Дім. Сад. Город», «Паросток»,  «Щедра грядка», «Квіти України». Рецептами смачної кухні щедро ділиться періодичне видання «Рецепти господині», а  «Вяжем.Mini» та «Рукоделие» будуть справжніми знахідками для майстринь-рукодільниць.Поради, розваги, конкурси, музичні огляди та постери знайдуть для себе  підлітки в журналі  «Однокласник», а найменших читачів можемо зацікавити історіями, іграми і саморобками, вміщеними у «Бедрику», «Задаваці», «Маленькому розумникові» та «Яблуньці».


Періодичні видання допоможуть змістовно і з користю провести дозвілля, навчать створювати власноруч цікаві речі, запропонують багато веселих конкурсів, дотепних вікторин, а також, відкриваючи безліч таємниць, допоможуть у навчанні.


2285Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: