Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібліотека №4
Дата: 20 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/09/20/-misto-nathnennja-.htm
культура, 20 вересня 2021

«Місто натхнення»

Бібліотека №4


Цими вихідними кропивничани відзначають 267 річницю заснування рідного міста. Долучилися до святкування і працівники бібліотеки-філії №4, які запросили усіх охочих на краєзнавчі замальовки «Місто натхнення». 


У читальній залі було оформлено відкритий перегляд літератури «Кропивницькому – 267!», який нагадав користувачам про славну історію рідного міста, його визначні постаті, архітектурні перлини та цікаві місця. Бібліотекарі презентували бібліографічну пам’ятку «Фортеця Святої Єлисавети», виготовлену напередодні свята. Також цього дня відвідувачів було запрошено на креатив-майстерку «Вироби з паперової лози», яку провела майстриня і читачка нашої бібліотеки Алла Молдавану.


Тож, усі бажаючі долучилися до оволодіння популярного нині виду декоративного мистецтва - плетіння паперовою лозою, а Алла Віталіївна щедро ділилася секретами папероплетіння. Майстриня давала поради з чого треба починати, який матеріал краще застосовувати, демонструвала техніку плетіння, заохочувала до відвідування творчої майстерні у бібліотеці.


Виставка творчих робіт майстрині чудово демонструє як звичайний папір у талановитих руках перетворюється на справжній витвір мистецтва, а вироби з паперової лози можуть стати не лише чудовою прикрасою інтер’єру, а й оригінальною дизайнерською річчю чи ексклюзивним подарунком.


Гарний настрій та позитивні емоції супроводжували цього дня усіх відвідувачів філії. Ми любимо і шануємо рідне місто. Зі святом, Кропивницький!!!


1008Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: