Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібілотека-філія №12
Дата: 30 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/08/30/perervanii-polit-pam-jati-oleksija-volohova.htm
культура, 30 серпня 2021

Перерваний політ. Пам’яті Олексія Волохова

Бібілотека-філія №12


З нагоди вшанування Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, в бібліотеці-філії для дітей №12 презентували відеофільм «Перерваний політ. Пам’яті Олексія Волохова», а також тематичну теку «Я повернуся…», де зібрано всі матеріали, що друкувались коли-небудь у пресі.

    

Олексій Волохов жив неподалік бібліотеки. В шкільні роки був  її читачем. У зв'язку з російською збройною агресією проти України з 11 квітня 2014 року виконував завдання в зоні проведення антитерористичної операції. Брав участь у вильотах за пораненими, супроводі і виведенні розвідгруп на місце роботи, доставці волонтерської гуманітарної допомоги підрозділам, що перебували у найгарячіших точках. Вильоти були небезпечними і на них брали добровольців. Загинув Олексій Волохов 24 червня 2014 року поблизу с. Новоселівка , Слов’янського району, Донецької області.

     

Кожного року працівники бібліотеки вшановують пам’ять Героя, розповідаючи своїм користувачам про жертовність і любов до України.


1620Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: