Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Центральна міська бібліотека для дітей
Дата: 12 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/08/12/bibliotekar-znachit-kreativnii.htm
культура, 12 серпня 2021

Бібліотекар – значить креативний

Центральна міська бібліотека для дітей


Юні відвідувачі Центральної міської бібліотеки для дітей на один день стали зовсім дорослими і взяли на себе відповідальність за бібліотеку. Адже сьогодні в книгарні – День самоврядування «Бібліотекар – значить креативний».


Кожен юний бібліотекар намагався вжитися в свою роль, та виявилося, що зовсім не просто порадити гарну книгу або знайти в бібліотечному фонді потрібне видання, а потім акуратно і за всіма правилами записати в читацький формуляр. 


Але наші читачі з цим впоралися! Денис, Кароліна та Маргарита вільно себе почували по той бік кафедр обслуговування; оформляли книжкову виставку і рекомендували новинки – Вікторія та Мирослава, а в онлайн мандрівку читачі відправилися з Анастасією. Денис і Єлизавета стали вправними палітурниками.


Юним притаманний пошук чогось нового та незвичайного. Тож і наші бібліотекарі організували скриньку пропозицій «Подаруй бібліотеці креативну ідею». Сподіваємось, що ці поради згодяться нам в подальшій роботі.


І ось підійшов до кінця сьогоднішній день, у всіх залишився чудовий піднесений настрій, море емоцій і трішки сумно від того, що такий захід проводиться тільки раз на рік.


1821Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: