Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Салтан Катерина, бібліотека-філія №17
Дата: 22 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/02/22/do-selischa-novogo-zavitala-vistavka-neimovirnih-kartin.htm
культура, 22 лютого 2021

До селища Нового завітала виставка неймовірних картин

Салтан Катерина, бібліотека-філія №17


Напрочуд дивовижні, вражаючі, неймовірні джутові картини та вироби відкрили свої чари для мешканців селища Нового. 


Перед відвідувачами бібліотеки-філії №17 ожила особлива, рукотворна казка.  А чарівниця цього джутового царства – головна художниця Кіровоградського академічного обласного театру ляльок  Оксана Шарій. Презентація виставки відбулася в співдружності музики, поетичного слова і художнього мистецтва. Юні віолончелісти дитячої школи мистецтв селища Нового разом з Ларисою Лісніченко та Володимиром Волошенком дали змогу зануритися у світ чарівної музики. Ліричні твори «Мелодія», «Експромт» та «Гімн кохання»  заполонили простір чудодійними звуками. Майстри пера Антоніна Корінь, Анатолій Каретний, Валентина Саєнко повели присутніх поетичною стежиною, віршованими рядками благословляли художницю Оксану Шарій та її фантастичні творіння на широке визнання та шанування. Адже виставка оригінальних робіт у техніці джутової філіграні тільки починає свій шлях до поціновувачів декоративного мистецтва. Тут, в храмі книг, оживатимуть таємничі образи, маски, русалки, квіти, тварини. Двері книгозбірні гостинно відкриті для мешканців селища, школярі матимуть змогу особисто поспілкуватися з майстринею та під час майстер-класів власноруч виготовити неповторні витвори .


Присутні насолоджувались спілкуванням, за теплим чаюванням виникали творчі ідеї та плани. Завдяки небайдужості до життя громади селища Нового підприємця Олега Клепацького творчий вечір був сповнений квітів та подарунків.


1263Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: