Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібліотека-філія №2
Дата: 21 грудня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2020/12/21/snigovi-fantazii.htm
культура, 21 грудня 2020

Снігові фантазії

Бібліотека-філія №2


18 грудня, напередодні Дня святого Миколая, працівники бібліотеки-філії №2 та учасники юнацького клубу «КЛюЧ» провели фант-вечір «Снігові фантазії». Вечір пройшов у цікавій розважальній формі і присутні отримали задоволення та добрий настрій.


Члени клубу прослухали розповідь «Свята зимового циклу в світі», переглянули відео: «Традиції святкування Дня святого Миколая»,  «Фінальна церемонія конкурсу «Книга року ВВС-2020»,  ознайомилися з книжковою виставкою «Від Миколая до Різдва» та прослухали огляд літератури «Книжкові новинки зими». 


Присутні з захопленням згадували головних героїв українських та зарубіжних творів, які вони прочитали в 2020 році, взяли участь в новорічній вікторині та мали змогу вибрати цікаві книжки на свій смак, щоб  прочитати їх у холодні зимові  вечори,  адже найкращий спосіб провести зимовий вечір — це захоплююча книжка, що не відпускає до останньої сторінки.


Ведуча заходу Світлана Осадча привітала гостей свята з наступаючим Днем святого Миколая,  Новим роком та Різдвом Христовим, побажала всім миру, добробуту і нових зустрічей у затишному залі бібліотеки.


1889Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: