Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 25 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2020/10/25/knizhkova-vistavka-aistoper-zhahlivo-tsikavi-knigi-.htm
культура, 25 жовтня 2020

Книжкова виставка-айстопер «ЖАХливо цікаві книги»


Під такою назвою найстрашніші книги до Хелловіну пропонує бібліотека-філія №2. Святкування Хелловіну — або Дня всіх святих у англомовних країнах — в Україні з кожним роком набирає все більшого розмаху, він вже встиг полюбитися багатьом. І навіть незважаючи на те, що ми до кінця не знаємо всіх його звичаїв та традицій, вечірки та гуляння на честь цього свята стають все популярнішими.


Вбиратися в моторошні костюми, майструвати ліхтарі Джека з гарбуза, лякати друзів, а також влаштовувати веселі конкурси та посиденьки, – все це прийнято робити вночі напередодні Дня Всіх Святих. Якщо ж «в найстрашнішу ніч року» вам зовсім не захочеться виходити з дому, то відчути дух свята допоможуть книги жахів. Просто виріжте зловісну посмішку та очі в гарбузі, запаліть всередині свічку, заваріть чашку ароматного чаю, виберіть одну з представлених на нашій виставці хеллоувінських книг та з головою пориньте в містичну атмосферу.


А ще ви маєте змогу зробити селфі на згадку біля нашої виставки-айстопера.


        


2280Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: